Menu
Varekurv
Du har ingen varer i din varekurv.

BeckSöndergaard

BeckSöndergaard er et dansk brand, som er resultatet af to veninders iværksætterlyst og passion for at designe lækre og unikke accessories.

BeckSöndergaard så dagens lys i 2003, og det københavnske brand har siden starten gennemgået en rivende udvikling, som har resulteret i, at accessories som deres tørklæder og tasker sælges ud over de fleste lande i Europa i store dele af verden og er meget populære i lande som USA, Japan og Singapore.
BeckSöndergaard tørklæder er stilfulde og med unikke håndtegnede signatur print.
Tørklæderne laves i de fleste materialer f.eks. luksuøst uldtørklæder, cashmere tørklæder silketørklæder og bomuldstørklæder.
Lancerer i dag fire årlige kollektioner med et bredt udvalg af accessories inklusiv tørklæder, tasker og punge.

Filters
Sorter efter
Vis per side

BeckSöndergaard Wilma skindtaske sort

BeckSöndergaard Wilma skindtaske sort. Lille rå skindtaske fra BeckSöndergaard. Mange gode rum og muligheder. Brug tasken til hverdag eller fest. God lang skulderstrop. Størrelse: 18x13 cm. Farve: Sort Materiale: 100% skind.

499,00 DKK 250,00 DKK

BeckSöndergaard Truca stråhat

BeckSöndergaard Truca stråhat.

249,00 DKK 149,00 DKK

BeckSöndergaard Ani stråtaske

BeckSöndergaard Ani stråtaske. Smat og rummelig stråtaske fra BeckSöndergaard. Elegant hank. Indvendigt et stort rum samt en lille stiklomme for mobiltelefon. Mål: Højde: 25 cm. Bredde: 32 cm. Dybde: 12 cm. Materiale: Stråflet.

499,00 DKK 200,00 DKK